Tekuci racun Uloga ulaganja

U Indiji bankarstva servis je prešao mora promijeniti s uvodenjem suvremene tehnologije i kupca prijateljskim pristupom. To je dovelo do povecanja broja razlicitih usluga kao što su kreditne kartice i internet bankarstva. Porast broja usluga od strane banaka je u stanju privuci sve više i više klijenata.

Kao potencijalni kupci imati širok opseg odnose na usluge tekuceg racuna, moramo biti svjesni kontrolnim tockama Prije podnošenja zahtjeva za jednu takvu uslugu. Prva tocka biti zamijecena se< kamatna stopa. Tu je termin poznat kao ekvivalentna godišnja stopa koji je opcenito poznat kao AER. To je iznos koji morate platiti godišnje ako ste platiti kamate jednom godišnje. Iz dobar tekuci racun, možete ocekivati visoku AER i bit cete u mogucnosti da biste dobili u korist viših interesa.

Kad klijent ima prekoracenje na tekucem racunu od iznosa se oduzima. Dakle, dobar tekuci racun je onaj koji dohvaca visoke kamatne stope na kreditne i kamatne stope na niske preko nacrta. Postoje mnoge banaka u Indiji koji nude pristojne AER.

Ako imamo pogled na bankarskih i financijskih usluga u Indiji, a mi cemo primijetiti da je ovaj sektor je boomed tijekom posljednjih godina u zemlji. Nedavna traume svjetske ekonomije nije uspio napraviti mnogo utjecaj na Indiju. Ova trauma ne mogu prevladati samo zato indijskog tržišta horizonte indijskom tržištu proširuje do te mjere da su takve nesrece ne bi ih ugroziti. Ova ekspanzija dovela je do kapacitet financijskih institucija i banaka za ponuditi klijentima prijateljske politike na tekuci racun lako kamatne stope i to je povecala financijskog tržišta.

Indijski investitori su ohrabreni visoke kamatne spremanja racuna koji se odnose na bankarske usluge u Indiji kako bi ušteda za poticanje ulaganja. Kao takav, poduzetnici koji pripadaju raznim podrucjima kao što su prerada, distribucija i proizvodnja imati je dobio priliku da prošire svoje podrucje.

Tekuci racun kamatne stope koja je pristojan u ovom trenutku je utro put za uspostavljen i potencijalnim poduzetnika prevoditi Indiji u financijske koncentrator. Definitivno, svi ti su bili uspješni samo zato indijske vlade politiku bile su protiv investitora i pravila su bili u stanju da dovede do pozitivne promjene u stavu investitora. Pripravnici ce pronaci niz financijske agencije osim State Bank of India, HDFC bend i ICICI banke. Povrh toga, uvodenje nekoliko inozemnih banaka kao što je Standard Chartered, Barclays, Royal Bank of Scotland, itd., takoder je potaknula je perspektiva zemlje u velikoj mjeri razlikuju. Mnogo više institucije su takoder u cjevovod. To podrazumijeva Indijski gospodarstva izglede.

Usporedimo li ove bankarske scenarij u Indiji, mi cemo primijetiti da je trenutni scenarij je daleko bolje od scenarija koji je prevladavajuca prije par godina. Na ovom dijelu, nastanak online bankarske usluge takoder odigrao veliku ulogu pružajuci objekata kao i online pregled i primjene, pitanje e-potplaceni aplauder, izjavu recenzija, potražnja nacrta itd.

Neki od entiteta indijskog podrijetla kao Tatas, Birlas, HCL, itd., su dominirali nekim poznatim imenima svjetskog tržišta. Ova dominacija je ojacala gospodarstvo zemlje. Zapravo, to je razlog zašto ulagaci diljem svijeta nece imati druge alternative nego da banke na trenutnu oživljavanja indijskog tržišta s ciljem povecanja njihove uloge poslovanja i donijeti o razvoju.

Dakle, može se uzeti zdravo za gotovo da je vrlo konkurentne kamatne stope tekuceg racuna i na visoke kamatne spremanja racuna ce vam dati mnogo oslobadanje od pritisaka na tržištu ponude i potražnje iako je ima financijsku pritiske na svjetskom tržištu scenarij.

2 comments:

  1. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ReplyDelete
  2. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete