Razlicitim fazama recesija

Kao što je trenutne recesije vec je vrlo teško razumjeti za prosjecan Joe. Što je najgore od nerazumijevanje aktualne probleme lica je da ne zna kako se pripremiti za što ce doci u buducnost. Srecom za nas, recesija su zapravo vrlo normalni dio gospodarstva i uvijek slijedite pojedinih faza. Jedina stvar koja je nepredvidiva is vremenu od faza. U ovom clanku cu objasniti vam faze koje smo doživjeli i što može ocekivati u kratkom i srednjem roku.

Faza 1: kreditne i stambene Deflacija: A brzo p
Faza broj 2: Kreditna Kriza: Sve je pocelo sa instrumentima osiguranja duga proizvoda koji bankama i financijskim institucijama spakiranih i prodavati investitorima iznenada vlasništvo njihovih 100% imovine podlogom garancija u osnovi se zacrvenio dolje WC zbog praska stambenog mjehurica. Otrovne duga proizvode koji se prodaju su bile toliko dalekosežne i preprodaju i prepakirao mnogo puta da je vrlo širok spektar investitora iznenada vidio njihov pad vrijednosti portfelja u velikoj mjeri preko noci što je izazvalo strahove od slicnih proizvoda drži. Banaka i financijskih institucija odjednom poceo strahu jedni druge i uskoro zaustavljen pozajmljivanje jedni drugima tako seizing do sekundarnog hipotekarnog tržišta. Sada kapital bilo kojeg zajma ili hipoteke gotovo je nemoguce dobiti kao tržište igraca ponovno procijenite svoju imovinu i otici u "cijena otkrice" modu.

Faza 3 Primjena poticaj: Vlada prepoznaje da je kreditna kriza vrlo je opasna za gospodarstvo Federalnog Reserve pada stope za poticanje potrošnje. Vlada je porezne refakcije zakonom, sanacija i spašavanja su rasporedeni na banke da se ne bi progutao sve veci broj kredita zadano da su udario s trenutno.

Faza 4: Gubitak povjerenja: Sa ogromnim mjera za spašavanje banaka izlasci i vijesti od kreditnog seizing gore normalno ulagaca i potrošaca poceti gubiti povjerenje. Ulagaci ce se predstaviti s korporacijama koje pitanje note ili obveznice po vrlo visoka cijenama, ali s malo uzimalac situaciji veseli ne izgleda vrlo obecavajuce.

Faza 5: Equity Collapse: Burzovna tržišta u SAD i širom svijeta poceti njihov kolaps s ponire cak 30% - 50%. Ovo je jedan od najvecih i vecina ocit pokazatelj zdravlja gospodarstva u cjelini. Poniranje je zbog ocite strah od duboke i dugo recession koja se ni do danas ne pokazuju znakove abating. Ukupni povjerenje traje još pada.

Etapa 6: Redemptions / margin call i Prisilne zajma za obrt: Zbog pocetne prodaje pritisak, zamah gradi i hedge fondovi prisiljeni su u susret zahtjevima i otkupljenje margin poziva zbog pada dionica i takoder su prisiljeni vratiti svoje pozicije drasticno. Ta djela poput zacaranog kruga dok sve dionice su odmotan na razinu cijena u kojoj ulagaci imaju dovoljno povjerenja u cijenu koja je po cijeni vec nesigurnost u dionice.

Etapa 7: Gospodarski podaci: Povjerenje je dodatno smanji kada se zaostajanje gospodarskih pokazatelja konacno potvrduju najgore. Izvoz pikiranje, ugovori BDP, nezaposlenost raste i proizvodnja ugovora psihijatra.

Etapa 8: Kapacitet Smanjenje / proracun kriza / Glavna ulica Blues: To je u ovom trenutku da normalni obicni ljudi poceti osjecati prikliještiti od ekonomske situacije. Zbog naravi recesije i njezin kredit na podrijetlo, ta faza ce biti puno dulje od ostalih recesija. Kucanstva ce morati reagirati na povecanje otpuštanja, povecanje štednje i smanjenje potrošnje. Industrijska je smanjena sposobnost prilagoditi na usporavanje potražnje ovaj trend ce se hraniti do potrošaca sentiment i potrošacke potrošnje raste opet.

Faza 9: Vlada Uredbe: Uz kredit napadaja, recesija i korištenje javnog novca za jamcevinu-izlasci i spašavanja pakete vlada je prisiljen gledati u regulaciji kreditnih i financijskih tržišta. Neo-liberalna praksa kredit ce zauzeti i reguliranje svih financijskih prakse ce biti mnogo cvršcu u nadi da ce poboljšati razinu povjerenja u tržišta i dobiti ponovno ulaganje ulagaca.

Etapa 10: Riznica Tržnica: Zbog velike jamstvo-out i vladine mjere za obuzdavanje recesije dobivanje najgorih, SAD je prisiljen financirati svoje financijske deficita za izdavanje blago navodi da su kupili do stranih država koje su ovisne na US. U riznici se na tržištu nalazi se na kraju igre svojih 20 godine bum i nije pogrešno predvidjeti da ce riznice poceti da se, kada padne stranim zemljama poceti da postane umoran od kupnje US Treasury bilješke. Pad potražnje za americke trezorske zapise prvi ce se uz povecanje stope Federalnih rezervi tada biti uz pad americkog dolara.

Etapa 11: Inflacija: Kao strana utjecati na ogromne kolicine novca koji je vlada ubrizgava u tržište i pretežno niske stope sve faktore su postavljene za inflaciju povecati dramaticno kada potrošackih i poslovnih osjecaje povecati ponovno. To, medutim, ne bi trebao biti problem pored 1 do 3 godina kao i recesija vjerojatno produbiti daljnju prije bilo kakve promjene potrošackih i poslovnih ocekuje povjerenje.

2009 ce se uglavnom vidjeti Stages 6-9 dolaze u igru sa krajem 2009 kao napredovanje u Stage 10. Moramo biti svjesni da je ova recesija ce potrajati dugo vremena da biste dobili vanjska strana od. Temeljni je razlog da smo u recesiji je zbog bankama. Bilo recession koja je prema drugim bankama i uzroci deflacije u bankama ce dugo vremena da se oporavi.

2 comments:

  1. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

    ReplyDelete

  2. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    ReplyDelete