Kako Da biste zaštitili sebe od kamata poraste

Svaki vlasnik kuce koja ima dom kredita platiti, vjerojatno biti zabrinuti na informacije koje se proširila u medijima o mogucim rastopiti na financijskim tržištima. Glavna briga bude moguce povecanje kamatnih stopa.

Zapravo, postoje neki komentatori koji su predvidljivi da dom kredita kamatne stope u Australiji bi mogli doci do 17% visine 1980. Luda kao ovo zvuci, i je li to u stvari istina na sve, ona ima potencijal da uzrokuje tuga, briga i možda neke besane noci.

Jedina stvar koja je s
Uvijek sam smatrao da je kreditne kartice i osobne kredita dugove koje uzrokuju velike probleme za vecinu zajmoprimaca. Ne morate biti genije da znaju da se kreditne kartice i osobni zajmovi mogu koštati 2, tri ili cak 4 puta više nego dom kredita.

No, ne treba sve sudbina i tama. Postoje odredene korake koje možete poduzeti kako sprijeciti daljnje financijsku boli, a on nece cijene Vam cent.

Ovdje je brzo provjeriti popis skaline taj možete poduzeti napraviti život nešto lakši o financijskim prednjoj. Oni svibanj izgledaju samo plain star zdrav razum, ali mnogi ljudi ih ignorirati. U trenutnom tržištu, oni ce ih ignorirati at njihov opasnosti.

Priprema kucnog budžeta. Ovo je eventualno najviše zanemareni korak u bilo planiraju financijske slobode. Postoje doslovno desetine free web stranice s informacijama prikazuje kako dovesti vaše financije pod kontrolom. Takoder možete birati izmedu bezbroj komercijalnih aplikacija koje se stvari se u detaljno perspektivu.



Eliminirati sve nepotrebne izdacima od vas proracuna. To je prirodan udarac na iz prve tocke, te je važan korak. Kao li identificirati ili ištanje stavki su potrebne, a koji diskrecione.



Nazovite svog hipoteku brokera i organizirati za vaše hipoteku pretvoriti u fiksnu stopu. To je vjerojatno najvitalniji i lako korak od svih. Razmislite o Internet, ako stope iduci u povod 17% u sljedece dvije godine, Što vam plomba iz zakljucavanje u sljedeci pet godina at pravedan pod jednim polovici taj?

Jednostavnim provedbi tri koraka sam navedene iznad, cete sebe immunize od bilo financijskog boli taj može biti uzrokovane trenutnom neizvjesnost u financijskim tržištima. Cak i ako samo provesti Treca tocka iznad i popraviti svoje stopa home zajam za sljedece tri godine ili više, vi cete biti spavanje laka noc.

3 comments:

  1. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    ReplyDelete
  2. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

    ReplyDelete

  3. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    ReplyDelete