Nema alternative Upravljanje dugom Credit Card

Precesto ovih dana zajmoprimaca pronaci sebe žrtve sustava novcem koji jednostavno ne radi. Sadašnja magicna dobiti prosjecnog potrošaca je hipotekarni kredit da isplati duga, a jedan omogucujuci overspending i duga izgradnju korištenje kreditne kabel. Face it. Mi smo jedan narod zaduživanja i mi smo u nevolji. Tekuce kuga je poznata kao kamatu samo hipoteka.

Zajam tvrtke nastaviti odobravati kredite koji doseže daleko izvan prihvatljivih duga i prihode omjere - opasne prakse kako bi bili sig
Naglavacke na interes samo hipoteka je nacin da to traje nepriznati rastuci dug i pretvara se u porezni odbici rastuce duga. Cool, ha? Ne bas. Ako troše više nego što možete priuštiti, interes samo hipoteka nema smisla bilo tko, ali hipoteka tvrtka. Oni zaista ne želite li smanjiti Vašu potrošnju i upravljanje imovinom mudro. Uostalom, takve financijske odluke nadležnog s vaše strane bi znacilo manje prihode na njihov dio.

Umjesto uzimanja leming pristup korištenja hipoteka tvrtki koje oglašavaju svoje usluge pružanja interes samo hipoteka, kako bi se omogucilo potrošacima s lošim kreditnim zapisima da otplate svoje nenaplacena potraživanja kreditne kartice, a ne potrošace treba poticati da razmislite o tome kako oni troše svoje prihode. Ucenje ne previše trošiti riješiti probleme sada iu buducnosti, u kojoj kamata samo hipoteka ne nudi dugorocno rješenje na bilo kojem nivou u bilo koji potrošac. To je jednostavno loš posao.

Naravno, da je riskantno financiranje potrošace s lošim kredit. Ali hipoteke znaci da postoji jedan komad dobre, cvrste ovdje kolateralna. Riskirajuci solidnu vrijednost za održive interes samo kredit je klasicni udžbenik primjer slabe prosudbe. Incurring duga hipoteka u bilo koje doba nešto što bi trebalo pažljivo razmotriti i, ako potrošac nema jasno razumijevanje koncepta okolnih hipoteka i interesima, oni mogu odluke koje ce utjecati na njih negativno u godinama koje dolaze - posebno u financijskom carstvo. Nažalost, vecina onima koji pate od odluke poput interes samo hipoteka su vec u lošem rizika / loše kreditne / loše odlucivanja povijesti i kako se osjecaju stjeran, bez bilo gdje okrenuti.

To je potpuno um boggling da sa svim slojevima propisa i statistika koje su bljeskale za javnost i objavljuje o dobrim i lošim kreditnim rejtingom da je pojam interes samo kredit još pravni. Gdje su lideri koji su trebali predvidjeti i zaštititi pozajmljivanje industriji? Sigurno ne placaju pozornost na ovaj koncept, to je sigurno! Možda Alan Greenspan dozed off tijekom uvodenja ovaj hipotekarnih kredita opcija, ali jedno je sigurno - netko ce ga probuditi prije hipoteka brokera pronaci drugi briljantne ideje da bi potrošac duga na još višu svih vremena visoka!

4 comments:

  1. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

    ReplyDelete
  2. Pozdrav dame i gospodo, trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i također financijski savjetnik.

    Trebate li poslovni zajam, osobni zajam, hipotekarni zajam ili zajam da biste dovršili svoj projekt? Ako je vaš odgovor da, preporučit ću vam da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste zajmova, uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove. Za više informacija pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku direktno na WhatsApp putem: 00447903159998 i u trenu ćete dobiti odgovor.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i obvezani smo vam pomoći da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje rješenja za strukturirano financiranje pojedincima i tvrtkama na najučinkovitiji i najbrži način.

    Evo nekoliko razloga zašto biste nas trebali kontaktirati radi posudbe;
    * Praktičnost - Možete se prijaviti za kredit bilo kad i bilo gdje.
    * Fleksibilni iznos - vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo izravno financiranje - primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa - pristupačna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja - imate 99,9% šanse za dobivanje kredita
    * Fleksibilno otplaćivanje - Trebate odabrati datum otplate, bilo tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna internetska aplikacija.
    * Osobne smjernice i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Ne gubite priliku zbog nedostatka financija. Kontaktirajte moju tvrtku odmah, možemo vam pomoći s zajmom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama širom svijeta.

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, pošaljite nam svoj zahtjev za zajam putem e-maila: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Telegram: +447903159998

    Posrednici / konzultanti / brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, zajedno ćemo surađivati ​​u korist svih uključenih strana.

    ReplyDelete
  3. Tražite zajam za konsolidaciju duga, zajmove bez osiguranja, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Ja sam privatni zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima s niskim kamatnim stopama i razumnim kamatama od 2%. E-pošta na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete

  4. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    ReplyDelete