Osnove financijskog Spread Kladenje

Ikada imaginaran pokušava rukom na financijsku širiti kladenje, ali nisu stvarno znati što to je oko, i gdje poceti? U ovom clanku cemo vrlo osnovni pogled na financijske širenja kladenje i pitati što se tu radi.

Financijskih širiti kladenje je uobicajeno u maloprodaji derivata zaposliti da nagadaju u kojem smjeru udjela cijenu dionice / roba / index ce se sa zaista su vlasnici ili kupnju bilo koje od dionica. To je sada jedna od Velike Britanije najpopularnijih nacina trgovanja, a to se ne c
Jedan od razloga za princip koristeci ovaj alat je profit od tržišta poput dionica, a dionice, obveznice, strane valute, te robu kao što su sirova nafta i zlato, što se na UK ili medunarodnom tržištu. Financijska širiti kladionica je odlican nacin za manje investitora za trgovinu navodeci da bez velikog financijskog ulaganja.

Za razliku od oklada u kladionicama, nema stalne koeficijente u širenju kladenje, ali umjesto toga paket dionica betted (funte s po tocki) na smjer tržišta. Ako trgovac oklade da cijena ce rasti, to se naziva 'ide dugo ", a ako se predvida bolju cijenu ce pasti, to se naziva' ide kratka '. Na taj nacin, a ne direktno vlasništvo dionice u tvrtki, trgovac je kladenje na kojem ce se smjeru on misli da je cijena ce ici. Bilo koja dobit, odnosno gubitak se utvrduje razlika u kupiti i prodati (cijena i ponuda) cijene.

Još jedna prednost financijskih širiti kladionica se da je moguce da se novac ako cijena padne, razliku od tradicionalne metode trgovanja. I stvaranje profita ovdje je kao jednostavan kao stvaranje profita na tržištu raste, to jednostavno ovisi o tome koliko daleko (koliko bodova) cijenu je pao u odnosu na cijenu kada je kladiti se izvršava.

Postoje uglavnom dvije vrste proširila oklade u sadašnjosti. Prvi se kladiti koja zatvara nekad tržišta blizu, a drugi je dogadaj i koja ce se zatvoriti na kraju tromjesecnog ciklusa. Dnevni širi oklade nemate istjece na kraju svakog dana, ali za malu 'interesa' naplatiti možete prebaciti tih oklada na sljedeci dan trgovanja ili trgovanja ciklusa.

Koristi od financijske širiti kladenje ukljucuju pristup vecini tržištima 24 sata dnevno, svim tržištima trgovalo po samo jednom racunu, a koristite manjih oklada. To je atraktivna za trgovce koji žele ulaziti i izlaziti iz trgovina brzo. Još jedna prednost je da ne postoji komisija ili pristojbe ukljucene, a svi troškovi su ukljuceni u ponudi cijena-dogovor. Uz financijsku širiti kladenje svoje financijske proizvode su sve u istom mjestu i pod valutu vašem izboru, funta, dolar ili euro. To štedi vam neugodnosti i troškove koji su ukljuceni u razmjenu valutama.

Kao i kod svih trgovanje i ulaganja, tu je element rizika koji su ukljuceni, a ako se tržište pomice u suprotnom smjeru na svoj kladiti, možete izgubiti novac. Istraživanje tržišta i samo tvoj kladiti ono što realno mogu priuštiti. Stop-loss objekti nude vecinu financijskih širiti kladenje tvrtki kako bi vam pomogao pratiti sredstava. Ovi objekti su postavljena tako da odgovara vašim individualnim financijskim zahtjevima, ali oni svibanj ne biti zajamcena i dalje novac može biti izgubljen.

2 comments:

  1. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

    ReplyDelete

  2. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    ReplyDelete