Naša pritezanje pojasevi - Ne, ne oni Pojasevi, naš financijski Remeni

Tijekom trom gospodarstva, vecina od nas su morali stegnuti naš budgetary troškova i osobno i profesionalno. Mi smo svi culi i citali price o poduzecima drasticno smanjenje usluge ili vlasništvo to zatvaraju svoja vrata. Mi svibanj ne znaju nekoga tko je osobno preuzete na kucnu ili tko je proglasila stecaj. Naravno, neke tvrtke su potpuno uspješan u ovom gospodarstvu. Nemam carobnu metka koji može pomoci svima nama biti uspješan, ali imam nekoliko prica želim podijeliti:

Non-Profit rezanje t
Prije nekoliko tjedana sam procitao inspirirajuci kratko clanak o tome kako program služi beskucnicima i manje srece u gradu iz Detroita imala rezano svoje troškove za 40% u odnosu na prethodnu godinu, bez rezanje natrag na bilo koje od usluga koje pružaju. 40% popusta, kada oni vide povecanje u kolicini kupaca --- koji je izvanredan! Program Open Door je posluživanje Detroit 'beskucnici i manje-sretni 35 godina. Oni se hrane preko 400 osoba svakog cetvrtka i nude odjece, tuševa, frizure, medicinske usluge, itd. .. Kako bi se nastaviti usluge koje pružaju, to je bio imperativ oni naci nacine za smanjenje njihovih troškova. Oni ne samo da sudjeluje puno radno vrijeme djelatnika, oni su svoj dio-vrijeme osoblje i volonteri u svojim nastojanjima rezanja troškova. Neki od njihovih rezanja troškova napori su: smanjenje troškova mimo nadi prema dobavljacima bolje cijene i bolje korištenje volontera i osoblja talent u uvjetima pružanja usluga.

The nadahnjuje komad to je dvojaka. Jedan, s tim 40% popusta, oni i dalje placaju svoje honorarno zaposlenika istoj stopi i oni i dalje pruža ista kolicina i kvalitete usluga i njege uvijek su dostavili. Drugo, to je imala pozitivan utjecaj na gostiju, osoblja i volontera. Ben Ogden, direktor The Open Door, kaže: "Iako to sigurno nije bilo lako, što je ucinilo se potvrdila naša vjerovanja u bolji nacin, ne samo za goste, nego za sebe kao dobro."

Iako ima nekoliko sati oduzeti, ja cu samo ovdje dijele dvije:


Moguce je smanjenje troškova bez utjecaja kvalitete usluga.

To je imperativ za ukljuciti tvoj osoblje (full-time/part-time), a svoje volontere u svoj planiranja --- su samo mogli iznenaditi s nekim od njihovih ideja!


Poslovni rezanje troškova

U spor gospodarstva, smanjenje troškova ne bi trebalo biti takticka odluka, ona mora biti strateška odluka! Reaktivni rezanja troškova samo da cete dobiti tako daleko. Poznanik minski tko posjeduje mali, ali prestižni odjece butik ima najbolje godine imala je u posljednjih 5 godina. Kako je to moguce? Naravno, ona je smanjio troškove, ona je, takoder, zatražio sama neka od pitanja koja ju je mijenjati strateški pravac njezina poslovanja. Na ta pitanja:


Do mojih klijenata / klijenata mislite o moj proizvod sada drugacije da gospodarstvo sporo?

Je li moj odnos s bilo kojom od mojih dobavljaca promijenila?

Koja je moja konkurencija radiš?

Da li imam pravo miješati osoblja / talent, tehnologiju, te objekte?

Njezin odgovore na ta pitanja pomogli su joj da nekih odluka. Ona je razgovarala s nekim dugo vremena kupaca, koji je zaustavljen dolaze u njezin ducan pitati ih što ona može uciniti da bi ih dolaze u. Ona je saznala da dok su voljeli svoju high-end clothing, osjecali su da je previše neozbiljan tijekom financijske krizom. Tako je promjene svoje ponude ukljuciti neke manje pricey stavki. Ona je imala dobar odnos sa svojim dobavljacima, pa je iskoristio taj odnos da krivotvoriti dodatne odnose sa širok raznolikost od dobavljaca. Ona je morala smanjiti velicinu osoblja te smanjiti velicinu njezina prikazuje, a ona još uvijek je placati stanarinu na cijeli objekt da se ne koriste. Ona joj promijenjenim bankovnim uvjetima lizinga i prostora. Ona je saznala da s njom promjenu u proizvod mix, da ona zapravo ima više konkurencije nego i ona prije, pa je ucinkovito svoju obnovljenu marketing tehnike.

Kad sam je upitao gdje je njezin posao bio bi kada se okrece oko ekonomije, rekla je, "tocno tamo gdje je trebalo da bude; stvaranje profita i održavanju moj kupci rado odjenu."

Osobna pojas pritezanje

Ja cuo razgovor neki dan izmedu dva sredovjecnih žena. Oba nedavno bio otpusten iz njihove karijere. Betsy pricati o rezanja troškova i kako njezina obitelj jednostavno nismo dobili da nisu imali financija. Drugi dama Kate razgovarao o tome kako ovaj put priliku za rast umjesto fokusiranja na ono što oni nisu imaju. Dok Betsy govorio o tome koliko vremena je otpad gledate TV i igrate na svom racunalu; Kate je govorio o tome kako je ona bolja koristeci svoje mrežne resurse i biti produktivan. Kate cak i spominje da je ona nastupala u lokalnom kaficu jedne noci u tjednu za savjete.

To je napravio mene misliti na to kako mnogi ljudi su stvarno fokusiran na njihov nedostatak --- onih stvari koje nemaju ili ne mogu imati. Kate, žena koja je govorila o to je vrijeme za prigodu, sigurno ima pozitivan stav? Pronašla sredstava koja su uspavane i ostavili u igru. Što vi možete uciniti da fokusirati na rast i mogucnosti? Što da li vi imati talenta da biste mogli poceti koristiti danas?

Treneri Challenge

Upitajte se teška pitanja, budite iskreni sa svojim odgovorima, i stvoriti pravu akcije za sebe, odnosno svoje poslovanje! Osim misli / pitanja se vec raspravljalo, ovdje su neki dodatni mislili predjela:


Što je važno?

Što treba promijeniti?

Što resursa Da li vec imate taj tvoj 'ne koristeci u punoj mjeri mogli?

No comments:

Post a Comment